Ydelser

Vores ydelser

Bogføring

Opdaterede registreringer i regnskabet for bedre beslutningsgrundlag i fremtiden

Daglig bogføring af debitor-, kreditor- og finansbilag. Gennemførsel af betalinger i banken. Afstemning af bogholderiet – udtræk og opstilling af rapporteringsforslag. Det er også mulighed for løbende månedsrapportering med information til ledelse: Opstilling af rapporteringsmodel, levering af analyseresultater med virksomhedens økonomiske nøgleværdier.

Lønadministration

Få styr på lønkørslen og afregning af A-skat, Am bidrag, ATP og andre lovpligtige ydelser

Lønbehandling af såvel måneds- som 14-dages lønnede.

Afregning af alle lovpligtige ydelser.

Planlægning af revision

Forberedelse af materiale til revision ved årsregnskabs udarbejdelsen

Opstilling af afstemninger og specifikationer, indsamling af regnskabsdokumentation for en effektiv og smidig revisionsproces.

Freelance Bogholder

Brug for en bogholder, økonomimedarbejder eller hjælp til bogholderi og regnskab?

Få en bogholder til at hjælpe med korrekt og præcis håndtering af bogholderiet. I kan leje en bogholder til at håndtere løn, fakturering, indberetninger, betalinger

og kreditorstyring m.m. Vores kollega har erfaring og arbejder problemfri i forskellige løn og – økonomisystemer og arbejder hos jer eller fra vores kontor de dage om ugen, der er behov for.

Opstartshjælp

Opret firma, åbning af bankkonto, virksomhed NemID/MitID , Forsikringer, Rådgivning, opret regnskabsprogram, hjælp til moms, bogføring af bilag, Forskudsopgørelse.

Rådgivning

Guide til bogføring,løn eller om virksomheden.

Fakturering

Har du brug for hjælp til sendt fakturaerne ud? Vi kan hjælpe med: -fakturering til deres kunder – Rykkerprocedure -Sende videre til Inkasso

This site is registered on wpml.org as a development site.